Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Spilletider for Wind River

Plakat for filmen Wind River

Wind River

Premiere d. 04.01
Tilladt over 15 år

Vi programlægger ca. en måned frem i tiden. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

Den erfarne vildtjæger Cory Lambert (Jeremy Renner) finder en ung kvinde død i sneen i vildmarken i Wyoming. Alt peger på, at hun er blevet brutalt voldtaget og er flygtet barfodet hele natten gennem det øde snelandskab. Til at lede efterforskningen sender FBI en ung nyuddannet agent, Jane Banner (Elizabeth Olsen), fra Las Vegas kontoret. Sammen begynder det umage par at følge de spor, der kan løse det mystiske mord og sagen viser sig at trække tråde til Corys egne rødder i det gamle indianerreservat.

Instruktør Taylor Sheridan har tidligere skrevet manuskript til ”Sicario” og ”Hell or High Water” og vandt med ”Wind River” prisen for Bedste instruktør i Un certain regard ved årets Cannes Film Festival.
Kilde: Scanbox

Længde: 1:50
Instruktør: Taylor Sheridan
Skuespillere: Jeremy Renner, Kelsey Asbille, Julia Jones
Censur: Tilladt over 15 år
Tirsdag 30.01.2018
  • 17:00- Sal 1
    Billetter

    Thrilleren 'Wind River' følger den erfarne vildtjæger Cory, der er ekspert i at opspore faretruende dyr i de gamle indianerreservater. En dag finder han en ung kvindes lig i den snedækkede vildmark. Dødsfaldet efterforskes som et mord, men der er ikke meget hjælp at hente fra de offentlige myndigheder, som kun sender den nyuddannede FBI-agent Jane Banner. Fortidens skygger præger Cory, der kaster sig personligt ind i sagen, og sammen med Banner forsøger han at løse det mystiske mord. 'Wind River' er instrueret og forfattet af skribenten bag Sicario og den Oscar-nominerede Hell or High Water. Denne gang blander han hårdkogt thriller-stemning med en samfundsbevidst vinkel om de indfødte amerikaneres plads i det moderne samfund. (copyright: kino.dk)