Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Spilletider for Hjerter dame

Plakat for filmen Hjerter dame

Hjerter dame

Premiere d. 02.05

Vi programlægger ca. en måned frem i tiden. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

For første gang nogensinde har en kvinde sat sig i spidsen for den samlede danske arbejderbevægelse. Filmen følger den tidligere kontorassistent Lizette Risgaard fra hun bliver valgt som formand for LO og dermed for knap 1 million lønmodtagere i Danmark.
De sidste tyve år har LO oplevet medlemsflugt og fagbevægelsens historiske betydning for det danske arbejdsmarked er truet. Det er denne onde cirkel, Lizette Risgaard har til opgave at bryde. Og det tror hun på, at hun kan. Med sin strategi om samarbejde med den borgerlige regering, sin utrættelige energi og sin klippefaste tro på fællesskabet og solidariteten.
Filmen følger Lizettes kamp på både de ydre og de indre linjer og lukker os ind i det politiske maskinrum, hvor intet filmhold tidligere har haft adgang. Her træffes vigtige, men ikke altid lige populære beslutninger. Beslutninger, der sender Lizette Risgaard ud i et stormvejr blandt sine egne medlemmer.

Længde: 1:15
Instruktør: Louise Detlefsen, Mette-Ann Schepelern
Censur:
Onsdag 02.05.2018
  • 16:30- Sal 1
    Billetter

    DOXBIO

    Filmsalon - Kl. 16.30 indledning ved afdelingsformand for 3F Holbæk, Allan Andersen. Debat efter filmen. Film kl. 17 inkl. 1 gl. vin, øl eller vand. Medlemmer af DOX-BIO får 20% rabat ved forvisning af medlemskort.