Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Spilletider for Fædre og sønner

Plakat for filmen Fædre og sønner

Fædre og sønner

Premiere d. 06.06

Vi programlægger ca. en måned frem i tiden. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

En eventyrlig familiekrønike om heste, kvinder, spioner, konger og kunsten at vrikke med ørerne.

Michael og hans far, den gamle hofmarskal Søren Haslund-Christensen er på loftet for at finde skjulte skatte fra fortiden. Bedstefar Henning var berømt opdagelsesrejsende og kulturarvsindsamler blandt mongolske stammer og Michael har hørt rygter om, at Henning levede et hemmeligt dobbeltliv som britisk agent og våbensmugler. Nu vil han finde ud af, om det er sandt. Han vil også gerne have tid sammen med sin far, for Sørens helbred skranter og tiden er knap.

Han får lokket sin far med på eventyr – som de har været så mange gange tidligere i deres liv – på en rejse i farfarens fodspor tilbage i tiden til en historie om kærlighed og afsavn og et storslået spionkomplot, der involverer både farfar Henning og mægtige imperiers kamp om verdensherredømmet.
Kilde: DOXBIO

Længde: 1:35
Instruktør: Andreas Dalsgaard
Censur:
Tirsdag 24.07.2018
  • 17:00- Sal 1
    Billetter

    DOXBIO

    Medlemmer af DOX-BIO får 20% rabat ved forvisning af medlemskort. Ældresagens-medlemmer får 20% rabat på egen og ledsagers billet. Rabatter kan ikke kombineres.