Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Nyheder

Nyhedsbrev august 2017

Med en vild og våd polterabend inklusive en lækker, men desværre stendød, mandlig stripper, skyder vi august måned i Vig Bio i gang. En måned, der også byder på hele to livsnyderaftener, gratis Open Air forestilling, stjernestundsfilm, poetisk dans, drømme, drama og moralsk fordærv. Også dejlige animerede løjer er der at glæde sig til. Faktisk hele 3 af slagsen: EMOJI, GRUSOMME MIG 3 og den af småfolket længe ventede BILER 3. Oplevelser og afslapning i skøn forening. Kig ind i Vig Bio og lad dig fornøje :o)


GIRLS' NIGHT OUT
1/8 – 4/8

Scenen er sat: Miami, polterabend, stripper! Efter 10 år mødes fem tidligere college veninder til en våd og festlig weekend.  Under deres udskejelser vælter en af de ivrige deltagere festens højdepunkt - en mandlig stripper – omkuld. Så uheldigt at han dør af det…. Midt i al kaosset med at finde ud af, hvad de skal stille op med den døde stripper og konsekvenserne af det, ender aftenen med at bringe dem endnu tættere sammen, end de tidligere har været.


EMOJI FILMEN - MED DANSK TALE  DANMARKSPREMIERE
3/8 – 13/8 + 19/8

I animationen ”EMOJI FILMEN” følger vi humørikonet Gene, der er den eneste emoji, der er født uden et filter, og derfor kan lave flere grimasser. Gene kommer en dag til at lave det forkerte ansigt i en sms og bliver udvist, til stedet hvor ubrugte emojier hænger ud. Her møder han Hi-5 og Jailbreak, der gerne vil hjælpe Gene med at finde sin sande plads. Sammen tager de på en rejse, hvor ingen har været før, nemlig Skyen, for at finde den kode, der kan fikse Gene. Men inde i telefonen truer en større fare alle humørikonerne, så de tre venner må nu redde deres verden, før den bliver slettet for altid!


KVINDE, UKENDT - STJERNESTUND
5/8 – 7/8 + 9/8

Jenny er en ung og ambitiøs læge. Hun arbejder på en offentlig lægeklinik, hvor det meste er rutine. Men nu føler hun sig klar til at stige op ad karrierestigen og tage et velbetalt job i den private sektor. En aften – lige efter at den sidste patient er sendt ud af døren – ringer det på. ”Vi er lukket for i dag” siger hun til sin assistent, der afviser patienten. Næste dag får hun besøg af politiet. En kvinde er fundet død i nærheden. Havde Jenny åbnet for hende, ville hun antageligt være i live. Således tager en medrivende krimihistorie sin begyndelse. Filmen byder på både spænding og nerve, alt imens den tager pulsen på den moralsk fordærvede samtid.


DUNKIRK - ØNSKEFILM
9/8 – 12/8

Denne actionfyldte krigsthriller om Dunkirk begynder i 1940, hvor ca. 400.000 britiske og allierede tropper er omringet af fjendtlige styrker. De er fanget på stranden med ryggen til havet, … de står over for en umulig situation. De er levende skydeskiver - omringet af fjenden fra land, hav og ikke mindst luften. De udmattede soldater kan se den engelske kyst i horisonten, men hæren kan ikke sende en storstilet redningsaktion. Nu er det op til de civile at gøre en indsats.


MIT HJEM I HAMPSTEAD
8/8 – FORPREMIERE - LIVSNYDERAFTEN
10/8 + 12/8 - 15/8 - DANMARKSPREMIERE

”MIT HJEM I HAMSTEAD” – har udsigt til kærlighed. Den sjove og livsbekræftende feelgood-film handler om, at kærligheden findes de mest uventede steder og beviser én gang for alle, at alder ikke er en hindring for at starte helt forfra. Den amerikanske enkefrue, Emily Walker – spillet af altid vidunderlige Diane Keaton - bor ved den smukke hede Hampstead Village i London. Fra sit vindue er hun vidne til et overfald på den excentriske eneboer, Donald (Brendan Gleeson), der har et primitivt men enestående hus i skoven. Emily opsøger ham og opdager, at der bag det barske ydre gemmer sig en charmerende og underfundig mand. Og da Donalds hus og liv i pagt med naturen er truet af et kommende storbyggeri, beslutter Emily sig for at kæmpe imod sammen med denne ualmindelige mand – en mand som hun måske endda kan blive forelsket i.
På Livsnyderaftenen den 8/8 åbnes døren kl. 17.15. Kl. 17.30 er der velkomstdrik. Kl. 18.00 begynder filmen. Kl. 20.00 Forret + hovedret i Café og foyer ekskl. drikkevarer Kr. 265,-


OPEN AIR FORESTILLING – KLASSEFESTEN 3 – DÅBEN - GRATIS ADGANG
11/8 – Peterspladsen, Vig City, kl. ca. 21.00. Husk at medbringe stol.

De tre venner Niels, Thomas og Andreas har hver især deres at se til, men specielt Andreas har det hårdt for tiden. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne så sandelig. Hun har fået en succesfuld ny kæreste og en skøn datter, og for at gøre det hele meget værre har parret oveni købet bedt Andreas være Gudfar. Han siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med – og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en kæreste end en singlehøjskole… Tag med Danmarks tre bedste venner på en hæsblæsende rejse gennem den danske sommer, hvor singlepiger, sjatpisseri og en voldsom vandfødsel blot er nogle af de forhindringer, der står i vejen for at nå den spektakulære dåbsfest.


DANSERINDEN - STJERNESTUND
16/8 – 19/8

I slutningen af 1800-tallet tryllebandt Loie Fuller cremen af ​​Paris' natklubpublikum. Bag meter af silke var hendes dans som intet andet, og gjorde hende til et farverigt ikon for en hel generation. Intet syntes, at kunne stoppe hendes succes. Ikke før en ny danserinde viste sig på scenen. Rivalen er en ung kvinde ved navn Isadora Duncan... Det biografiske drama "Danserinden" er instrueret af Stephanie Di Gustio, hvis poetiske stil gennemsyrer det meste af hendes arbejde. "Danserinden" er hendes spillefilmsdebut.


GRUSOMME MIG 3 - DANSK TALE
17/8 – 18/8

Filmen 'Grusomme mig 3' er tredje film i serien om Gru og hans tre adoptivdøtre. I ”Grusomme Mig 3” møder vi den nye superskurk og tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, der er fuldstændig besat af den figur, han spillede i 80’erne, og han skal snart vise sig snart at være Grus sværeste modstandere til dato. Samtidig møder Gru også møde sin hidtil ukendte tvillingebror Dru.


TULIPANFEBER - BIOGRAFKLUB DANMARK
20/8 – 23/8

TULIPANFEBER er et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær. Vi befinder os i Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig inderligt i hinanden, mens hun sidder model for ham. De to indleder en passioneret og hemmelig affære, og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre sig en fremtid sammen.


SPRINGTUR I TOSCANA - STJERNESTUND
24/8 + 27/8 - 28/8

Beatrice er en speedsnakkende fantast og en wannabe grevinde, der elsker at få folk til at tro, at hun er en betroet ven af alverdens magtfulde ledere. Donatella er en mut, tatoveret og skrøbelig ung kvinde, der er opslugt af sin egen store hemmelighed. De er begge patienter på det sikrede psykiatriske bosted Villa Biondi i Toscana. En dag beslutter de sig sammen for at tage flugten og tage på eventyr i det smukke område. En rejse, der hjælper dem til at opdage skønheden i det uperfekte. På papiret er de måske nok komplet skøre, men ude i samfundet blandt dem, der anses for at være raske, opfører de sig faktisk temmelig normalt. ”Springtur i Toscana” er en humoristisk fortælling om det uforudsigelige og nære venskab, der opstår mellem to kvinder, der beslutter sig for at ændre deres egen skæbne og finde lykken.


SOUVENIR – DANMARKSPREMIERE - STJERNESTUND
24/8 – 26/8

Et skønt og underfundigt drama om Liliane, der engang var kendt som “Laura”, en talentfuld sangstjerne hvis højdepunkt var, da hun blev toer efter ABBA i Eurovision Song Contest i 1974 med perlen ”Souvenir”. I dag er hun glemt, og hun kan kun dagdrømme om fortidens succes, mens hun passer sit job ved båndet på den lokale fabrik. Men da den 21-årige Jean begynder på fabrikken, vendes der op og ned på hendes tilværelse. Jean forelsker sig i Liliane og overbeviser hende om, at hun bør genoptage sin karriere og begynde at synge igen. Men er det nu også en god ide?


ABERNES PLANET – OPGØRET
25/8 – 26/8 + 30/8

Chimpansen Caesar og hans aber bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker under ledelse af den nådesløse Oberst. Aberne lider store tab, og Caesar må kæmpe en indre kamp mod sine instinkter for at kunne planlægge og starte jagten på retfærdighed for sine artsfæller. Rejsen bringer Caesar ansigt til ansigt med Obersten, og de står over for et slag, der vil afgøre deres arters skæbne og planetens fremtid.


BILER 3 - MED DANSK TALE - DANMARKSPREMIERE
26/8 – 27/8 + 31/8 – 6/9

Den legendariske racerbil Lynet McQueen har fået baghjul af en ny generation rasende hurtige racerbiler, og er blevet kørt ud på et sidespor i den sport, han elsker. For at komme på banen igen får han hjælp af den ivrige unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr, og opmuntring fra hans gamle mentor, den afdøde Doc Hudson. Det bliver en hård kamp for den gamle mester at bevise, at nr. 95 stadig kan være med forrest i feltet i Stempel Cup’en. Men en ting er sikkert; Intet bliver som før…


ALDRIG MERE I MORGEN  -  BIOGRAFKLUB DANMARK
29/8 – FORPREMIERE – LIVSNYDERAFTEN
31/8 – 8/9  DANMARKSPREMIERE

Tænk, hvis du fik muligheden for at se tilbage på dit liv! Måske er det bedre end du selv tror? Den kendte og aldrende kunstner, Thorvald (Erik Clausen), mener bestemt, at han er både udødelig og uundværlig. Og da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han slet ikke parat til at forlade denne verden. En Engel (Bodil Jørgensen) giver ham en sidste chance for som usynlig og fri sjæl at gå rundt blandt sine efterladte i tre dage. Thorvald indser hurtigt, at de ikke reagerer helt, som han havde forventet, og at hans død giver nye muligheder for både den vrede og uforsonlige søn Vincent, den unge kone og hans bitre eks-kone. 
På Livsnyderaftenen den 29/8 åbnes døren kl. 17.15. Kl. 17.30 er der velkomstdrik. Kl. 18.00 begynder filmen. Kl. 20.00 Forret + hovedret i Café og foyer ekskl. drikkevarer Kr. 265,-


HUSK AT DET ER DEN 1. AUGUST BIOGRAFKLUB DANMARK ÅBNER OP FOR KØB AF STORE FILMOPLEVELSER TIL HALV PRIS. Se programmet 2017/2018 her. https://biografklubdanmark.dk/

CAFÉ VIG BIO
Café Vig Bio søger ny forpagter. Har du lyst til at være vores nye forpagter, kan du henvende dig til Café Udvalget her.
I perioden frem til vi har fundet en forpagter, kan Café Vig Bio tilbyde: Kaffe, kage og forfriskninger.

Vi ses i mørket i Vig Bio 
– der hvor film skal opleves :)

Jane Lykke