Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Glasslottet

Politiken 4 stjerner * * * * "Stjerneskuddet Brie Larson er Jeanette, mens den uimodståelige dysfunktionelle far spilles karismatisk af Woody Harrelson." (Kim Skotte)

Mordet i Orientekspressen

Filmen 'Mordet i Orientekspressen' er baseret på bogen af Agatha Christie, hvor den excentriske detektiv, Hercule Poirot, skal opklare et mord.

Offeret er en berømt, amerikansk forretningsmand, som har forbindelser til en sag om børnekidnapning, og som derfor har en masse potentielle fjender.

Mordet sker ombord på Orientekspressen, hvor en større samling personager udgør Poirots liste over mistænkte og vidner.

Bliv medlem

Bliv medlem af Kulturhuset Vig Bio 

Når du melder dig ind i foreningen, støtter du, at vi i Odsherred kan have et kulturhus som Vig Bio med film- og kulturtilbud til alle aldre.

Som medlem af Kulturhuset Vig Bio bliver du inviteret til vores særarrangementer, får hver måned tilsendt nyhedsbrev med information om nuværende og fremtidige film, koncerter, livsnyderaftener mm, får billigere billetter til udvalgte film og meget mere. Et medlemskab giver naturligvis også adgang til Kulturhuset Vig Bios generalforsamling.

Borg

Berlingske 5 stjerner * * * * *  "[...] den mesterligt castede Shia LaBeouf bringer overraskende mange nuancer til rollen som den ustyrlige rival McEnroe - den LaBeouf, der gang på gang selv har facineret offentligheden med barnlige raserianfald." (Kristian Lindberg)

Fantasten

Berlingske 5 stjerner * * * * *  "... et af den slags næsten-mesterværker, hvor alting stritter, og instruktøren har modet til at vise os de værste modsatrettede konsekvenser af afhængigheden på vejen mod den totale deroute." (Jacob Wendt Jensen)

Kontakt

Kontaktliste for Vig Bio´s forskellige funktioner

Udlejning af Vig Bio -  kontakt Mie S. Rasmussen via mail: mier@nyka.dk

Frivillig passer - kontakt Lone Danielsen via mail: polodan@nyka.dk

Billetkontoret 5931 5246

Søger du en ansvarlig person, for et bestemt område - er her en liste:

Sider

Abonnér på Kulturhuset Vig Bio RSS