Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Det Kongelige Teater Live

Endnu engang rykker det Kongelige Teater ud af hovedstaden og direkte ind i biografmørket i Vig Bio.

Vi sender LIVE fra Det Kongelige Teater, du får fantastisk lyd og smukke billeder på lærredet - blot billigere og der er ikke så langt hjem.

KGL Bio: Kongens fald (skuespil)

Plakat for filmen KGL Bio: Kongens fald (skuespil)

Onsdag d. 28.11.2018

 • 19:45- Sal 1
  Billetter

  Direkte fra Det Kgl Teater. 28/11 kl. 20.00 Skuespil ”Kongens Fald” Pris 195 kr. Varighed 2 timer inkl. 1 pause. Transmissionen starter 20 min. før forestillingsstart, hvor man ser publikum ankomme og lidt back stage. Se med, når Johannes V. Jensens episke mesterværk Kongens fald opføres for første gang nogensinde på de skrå brædder. Skønt romanen fik en hård medfart da den udkom i 1901, betragtes den dag i dag som værende én af dansk litteraturs hovedværker. Vi følger Mikkel Thøgersens omflakkende liv fra ung naiv student, til soldat i tjeneste hos Kong Christian II og igen som en gammel mand på sit dødsleje - forrådt af livets brutalitet. Mikkel Thøgersens tragiske skæbne reflekterer Kong Christian II’s egen overgang fra storhed til fald, og fortællingen berører derfor både det Det Stockholmske Blodbad i 1520 såvel som kongens tilfangetagen på Sønderborg Slot. Den catalanske iscenesætter Carlus Padrissa sætter Johannes V. Jensens mytiske værk på scenen med en rå sanselighed, og du kan forvente en aften i selskab med de helt store følelser.

Se med direkte fra Skuespilhuset på Det Kongelige Teater, når Johannes V. Jensens episke mesterværk Kongens fald opføres for første gang nogensinde på de skrå brædder. Vi følger Mikkel Thøgersens omflakkende liv fra ung naiv student, til soldat i tjeneste hos Kong Christian II og igen som en gammel mand på sit dødsleje – forrådt af livets brutalitet. Forvent en aften i selskab med de helt store følelser.

Censur:

KGL Bio: Flagermusen (opera)

Plakat for filmen KGL Bio: Flagermusen (opera)

Søndag d. 09.12.2018

 • 14:45- Sal 1
  Billetter

  Direkte fra Det Kgl Teater 9/12 kl. 15.00 Operette ”Flagermusen” Af Johan Strauss – Et festfyrværkeri Instr. Peter Langdal - Synges på dansk Pris 195 Varighed 3 timer inkl. 2 pauser Transmissionen starter 20 min. før forestillingsstart, hvor man ser publikum ankomme og lidt back stage. Oplev Flagermusen, Johann Strauss’ festlige operette, direkte fra Operaens storslåede omgivelser. Læn dig tilbage i de bløde sæder og bliv forført af storslået scenografi, smuk musik og dygtige sangere. Flagermusen er et vanvittigt potpourri af forviklinger, flirterier og fuldskab. Her flyder champagnen i stride strømme, alt imens lidenskab og løgne får frit løb - og resultatet er ustyrligt morsomt. Vi møder den små-alkoholiserede fru Rosalinde og hendes mand Gabriel von Eisenstein, hvis ægteskab sejler. Rosalinde har en elsker i tenoren Alfred, mens Eisenstein tager til fest hos Prins Orlofsky med tanke på de mange unge piger, han kan kurtisere der. Stuepigen Adele sniger sig med til selvsamme fest, og bag det hele står Dr. Falke, der pønser på hævn mod Eisenstein efter en episode for år tilbage. Line Kromann instruerer denne udgave af Peter Langdals oprindelige opsætning, Mia Stensgaard leverer scenografien og ensemblet af sangere akkompagneres på smukkeste vis af Det Kongelige Kapel. Flagermusen synges på dansk med engelske overtekster. Johann Strauss’ mesterlige, musikalske komedie vil uden tvivl efterlade dig opløftet, måske en smule forvirret, men med et kæmpe smil på dine læber.

Oplev Flagermusen, den ultimative festlige operette, når vi sender direkte fra Operaen på Det Kongelige Teater. Her flyder champagnen i stride strømme, alt imens lidenskab og løgne får frit løb i et vanvittigt potpourri af forviklinger, flirterier og fuldskab. I Johann Strauss’ mesterværk lyver alle; ægteparrene og deres elskere, stuepigerne, ordensmagten, prinserne og de hævngerrige. Og resultatet er ustyrligt morsomt.

Censur:

KGL Bio: Alice i Eventyrland (ballet)

Plakat for filmen KGL Bio: Alice i Eventyrland (ballet)

Onsdag d. 19.12.2018

 • 19:15- Sal 1
  Billetter

  Direkte fra Det Kgl Teater 19/12 kl. 19.35 Ballet ”Alice i Eventyrland” Eventyrballet for hele familien. Den fantastiske fortælling er omsat til et brag af en forestilling Pris 195 Varighed 2 t 45 min inkl. 2 pauser Transmissionen starter 20 min. før forestillingsstart, hvor man ser publikum ankomme og lidt back stage. Lewis Carrolls klassiske fortælling om Alice i Eventyrland kan nu opleves som ballet direkte fra Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Til et haveselskab hos sine forældre ser Alice sin ven Lewis Caroll forvandle sig til en hvid kanin. Hun følger efter ham og herfra starter en forunderlig, fantasifuld og fantastisk færd i Eventyrland – et sted spækket med sælsomme væsener, skøre situationer og sære sprogvrøvlerier. Den engelske stjernekoreograf Christopher Wheeldon har i smukt sammenspil med Joby Talbots fornøjelige musik og Bob Crowleys vilde og vanvittige scenografi, skabt et brag af en forestilling, der inviterer dig med indenfor til en aften i fantasiens vidunderlige verden. Hop med Alice ned i kaninhullet og tag med på en spændende rejse, når Carrolls fantastiske fortælling omsættes til en ballet for store og små.

Den klassiske fortælling om Alice i Eventyrland kan nu opleves som ballet direkte fra Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Hop med Alice ned i kaninhullet og tag på en spændende rejse, når Lewis Carrolls fantastiske fortælling omsættes til en ballet for store og små.

Instruktør: Christopher Wheeldon
Censur: