Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Spilletider for Mandskoret

Plakat for filmen Mandskoret

Mandskoret

Premiere d. 17.10

Vi programlægger ca. en måned frem i tiden. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

'Det er sværere at blive medlem af Mandskoret end at blive medlem af Hells Angels,' siger korets medlemmer – en højrøstet gruppe ølbællende, midaldrende norske mænd. De lovede for 15 år siden at synge ved hinandens begravelser. 'Det bliver selvfølgelig lidt akavet for den næstsidste af os,' griner de. Men nu bliver det alvor. Deres elskede korleder Ivar er blevet diagnosticeret med uhelbredelig kræft og har kun tre måneder tilbage at leve i. Men han nægter at dø, før koret får lov til at spille deres største koncert nogensinde, hvor de skal synge foran 10.000 mennesker som opvarmning for Black Sabbath og Ozzy Osbourne. 'Mandskoret' svinger – som livet – fra rungende latter til trillende tårer. Det er en film om venskabets ubrydelige bånd, skæbnens ubønhørlighed og musikkens helende kræfter.
Kilde: Camera Film

Længde: 1:14
Instruktør: Petter Sommer, Jo Vemund Svendsen
Censur:
Torsdag 28.11.2019
 • 17:00- Sal 1
  Billetter

  Premiere

  Café Vig Bio tilbyder: Wiener med brasede kartofler, ærter, dreng og skysauce, som ugens menu. HUSK at bestille bord tlf. 5931 5146

Onsdag 11.12.2019
 • 17:00- Sal 1
  Billetter

  Ønskebio

  Café Vig Bio tilbyder: Beuf Stroganoff med mos, syltede rødbeder som ugens menu. HUSK at bestille bord tlf. 5931 5146