Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Spilletider for Le Mans '66

Plakat for filmen Le Mans '66

Le Mans '66

Premiere d. 14.11
Tilladt for børn over 11 år

Vi programlægger ca. en måned frem i tiden. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

Oscarvinderne Matt Damon og Christian Bale har hovedrollerne i LE MANS ’66, som er baseret på den virkelige historie om den visionære, amerikanske bildesigner Caroll Shelby (Damon) og den frygtløse, britiske racerkører Ken Miles (Bale), der sammen tog kampen op mod de fysiske love og deres egne personlige dæmoner for at bygge en revolutionerenderacerbil for Ford. Sammen udfordrede de Enzo Ferraris altdominerende racerbil i 24-timers løbet Le Mans i Frankrig, 1966
Kilde: Nordisk Film

Længde: 2:32
Instruktør: James Mangold
Skuespillere: Matt Damon, Christian Bale, Caitriona Balfe
Censur: Tilladt for børn over 11 år
Mandag 25.11.2019
  • 19:30- Sal 1
    Billetter

    Premiere

    Café Vig Bio tilbyder: Wiener med brasede kartofler, ærter, dreng og skysauce, som ugens menu. HUSK at bestille bord tlf. 5931 5146

Fredag 29.11.2019
  • 19:30- Sal 1
    Billetter

    Premiere

    Bøf & Bif er udsolgt. Køb billet og en lækker burger-menu Burgeren består af lækker hjemmebagt bolle, hakkebøf af krogmodnet oxe, relish, grovfritter og ostesovs. Eller vælg den Brune ridder, en bøf sandwich med en lækker brun sovs over. Film + burger-menu kr. 240,- Inkl. en øl, vin eller en vand. Servers inden filmen fra kl. 16 - HUSK at bestille bord på tlf. 59 31 51 46

Lørdag 30.11.2019
  • 19:30- Sal 1
    Billetter

    Premiere

    Café Vig Bio tilbyder: Wiener med brasede kartofler, ærter, dreng og skysauce, som ugens menu. HUSK at bestille bord tlf. 5931 5146

Søndag 01.12.2019
  • 19:30- Sal 1
    Billetter

    Premiere

    Café Vig Bio tilbyder: Wiener med brasede kartofler, ærter, dreng og skysauce, som ugens menu. HUSK at bestille bord tlf. 5931 5146

Mandag 02.12.2019
  • 19:30- Sal 1
    Billetter

    Premiere

    Café Vig Bio tilbyder: Højreb af kalv med gullerodspuré , smørbagte kartofler og whiskeysovs som ugens menu. HUSK at bestille bord tlf. 5931 5146