Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Spilletider for Klovn the Final

Plakat for filmen Klovn the Final

Klovn the Final

Premiere d. 30.01

Vi programlægger ca. en måned frem i tiden. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

Efter KLOVN THE MOVIE (2010) og KLOVN FOREVER (2015) kommer KLOVN THE FINAL til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter. Casper og Frank har fra starten tænkt KLOVN-filmene som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab. De tre temaer har fået hver sin KLOVN-film. I KLOVN THE MOVIE handlede det om Franks kamp for at blive far. I KLOVN FOREVER handlede det om venskabet med Casper. Og i KLOVN THE FINAL handler det om kærligheden. KLOVN THE FINAL bliver en sidste tåkrummende pinagtig og vanvittig KLOVN-rejse på det store lærred. Hvor den tredje film helt konkret bærer Casper og Frank hen, forbliver en hemmelighed lidt endnu. Men det kan dog afsløres, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at kigge på sit eget liv udefra. … Alt er på spil.

Instruktør: Mikkel Nørgaard
Skuespillere: Frank Hvam , Mia Lyhne, Casper Christensen
Censur:
Tirsdag 21.01.2020
  • 17:30- Sal 1
    Billetter

    Livsnyderaften

    Livsnyderaften - Forpremiere - "Klovn 3: The Final" - Den sidste "Klovn" film, en afslutning på en æra, du ikke vil gå glip af. Tirsdag 21/1-20 - OBS spisning efter filmen. Døren åbnes kl. 17.00, hvor vi byder på en forfriskning. Kl. 17.30 Film Kl. 19.30 Forret + hovedret serveres i Café og foyer ekskl. drikkevarer. Kr. 275,- BILLETTER KAN IKKE RESERVERES KUN KØBES. BEMÆRK: Købte billetter refunderes ikke! Bordbestilling - Ring til caféen tlf. 59 31 51 46 Frederik vores kok i caféen arbejder på en lækker menu, den oplyses lige så snart den er klar - Glæd dig!