Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Spilletider for Familiefesten

Plakat for filmen Familiefesten

Familiefesten

Premiere d. 30.07

Vi programlægger ca. en måned frem i tiden. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

“I dag er det min fødselsdag og jeg vil kun tale om gode ting” – Det er alt, hvad Andrea ønsker sig til sin 70 års fødselsdagsfest for familien, men sådan går det dog ikke. Uventet vender Andreas utilregnelige datter, Claire, der har været forsvundet i tre år, nemlig hjem og forstyrrer både festlighederne og familiefreden. For det er hverken af sentimentale eller familiære årsager, at hun aflægger visit – Nej, Claire er derimod kommet for at få de penge, hun mener, at familien skylder hende, og inden længe bryder uvejret løs mellem familiemedlemmerne.

Familiefesten er et skønt familiedrama krydret med en god portion fransk humor og pragtpræstationer fra både Catherine Denueve og Emmanuelle Bercot.

Kilde: 41 Shadows

Længde: 1:41
Instruktør: Cédric Kahn
Skuespillere: Emmanuelle Bercot, Vincent Macaigne, Cédric Kahn, Catherine Denueve
Censur:
Torsdag 13.08.2020
  • 17:00- Sal 1
    Billetter

    Premiere

    Det er kun muligt at købe billetter på vores hjemmeside, ikke bestille. Køb venligst hjemmefra og hjælp os med at undgå kø, så vi kan passe på hinanden. Der indsættes automatisk et ledigt sæde både til højre og venstre for dit køb af billetter.