Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Reklamer i Vig Bio

Biograferne er et af de mest effektive reklamemedier der findes.

Vi ønsker derfor at styrke samarbejdet med de lokale erhvervs- og kulturliv ved at tilbyde lokale reklamer i høj kvalitet.

Mere liv og lyd på lærredet betyder større oplevelse for publikum og mere opmærksomhed til de lokale reklamer. Du får årligt mulighed for at rette dit budskab til ca. 45.000 biografgængere, som har fokus på det store lærred.

Hvis du vil være sikker på at få en plads på lærredet, så ring eller mail allerde nu. Det er først til mølle princippet, da der kun er plads til ca. 40 reklamer ad gangen. 

Her i biografen har vi en aftale med FS2 reklame a/s omkring salg, produktion og håndtering af biografreklamer. Du har derfor en professionel kontakt, hvis du ønsker at få din reklame på det store lærred.

Biografreklamer virker!
Du har publikums fulde opmærksomhed, det store biograflærred og den ultimative lyd til din rådighed - tiden er din!
Biografen er et af de få medier, hvor reklamerne er et positivt tilvalg, og hvor der er meget lidt støj. Derfor huskes reklamer, set i biografen, langt bedre end andre medier - det viser alle undersøgelser.

En produktion, mange muligheder
Med en digital biografreklame er alt muligt! Lige fra den enkle og simple produktion, til produktioner hvor du selv, via internettet, kan udskifte tilbud og budskaber. Vi hjælper dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde. Dit reklamespot kan benyttes i mange forskellige sammenhænge - f.eks. også på sociale medier og på din hjemmeside.

Annoncørfordele
Som annoncør i din lokale biograf bliver du ikke alene kendt i lokalområdet, du støtter det lokale kulturliv og du får samtidig mulighed for en række annoncørfordele i biografen - f.eks. specialtilbud om køb af biografbilletter eller mulighed for at arrangere lukkede særforestillinger for personale og kunder.

Lad os hjælpe dig videre
Måske har du andre ønsker - lad os høre om dem! Vi kan sammensætte en pakke, som er skræddersyet dine ønsker, behov og økonomi. Og det er faktisk billigere end man tror!

Uanset om du har en færdig film eller blot nogle tanker om hvad du vil formidle, har du hjælpen lige ved hånden.

Vores samarbejdspartner hjælper dig hele vejen fra ide til eksponering på det store lærred.

Du finder din lokale salgskonsulent via dette link: (billedet) https://www.bookascreen.dk/kontakt-bookascreen-p%C3%A5-telefon-97513070?producttype=BIO&postcode=4560

Du kan også få mere inspiration på: www.bookascreen.dk