Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Nyheder

VIG BIO HOLDER LUKKET

Sød og mild står maj nu klar med sol og noget der minder dejligt om sommer.

I Vig Bio står vi også klar. Men som alle andre i det ganske land venter vi spændte på, hvad udmeldingen bliver den 10. maj. Bliver restriktionerne forlænget, eller får vi lov til at åbne? Vi håber naturligvis på det sidste, og er i fuld gang med at planlægge hvordan vi passer bedst på dig, når vi igen får lov til at invitere indenfor i Vig Bios hyggelige mørke. Ved spørgsmål bedes mail sendt til kontakt@vigbio.dk.

Selvom vi godt kan lide fulde huse, så bliver løsningen nok kun at sælge billetter til hver anden række eller hvert andet sæde. Hvordan det løses rent praktisk på vores onlinereservation, er der p.t. nogle kloge hoveder ved at regne ud. Så snart vi ved noget, melder vi det ud her på hjemmesiden og Vig Bio app’en, så tjek en af delene løbende.

Vi kan næsten ikke vente med at vise dig nogle af alle de mange spændende film, som programudvalget har valgt ud. Alle de gode, skønne film, som jo også har været i karantæne, står i kø for at vise, hvad de så gerne vil fortælle dig. Der er også en del flotte Biografklub Danmark film i venteposition.

Kort sagt: Du har SÅ meget godt i vente.
 

VORES ER HELT SIKKERT STØRRE END DIN!

Har du nogensinde tænkt over HVOR stor skærmen i Vig Bio egentlig er? Den er intet mindre end 10 meter bred og 4,5 meter høj. Altså kan du lade dig opsluge af handlingen på hele 45 m2. Det samme som en hel lille lejlighed.

Lyden fejler heller ikke noget. Vi fylder dine ører med 7.1. Det betyder 7 almindelige lydkanaler og så 1 gevaldigt stor bas-kanal. Til sammenligning har selv et pænt stort tv 2.0. Selvfølgelig har vi surround lyd, så lyden rent faktisk følger, det der sker på skærmen. Det giver fantastiske effekter. Bl.a. er det sådan en effekt, der får dig til at lette en halv meter i sædet, når du i en gyser pludselig hører en lyd BAG DIG!

Har du problemer med hørelsen, har vi også teleslyngeanlæg. Børn og voksne med læsevanskeligheder, der skal se en tekstet film, kan benytte sig af appen SubReader. Du skal bare hente appen ned på din telefon, medbringe høretelefoner, logge dig på – og vupti - så får du læst underteksterne op.
 

Vi ses forhåbentligt snart i mørket i Vig Bio 
– der hvor film skal opleves :)

Jane Lykke