Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Livsnyderaften

Livsnyderaften/forpremiere onsdag 5/2-20 på "En helt almindelig familie".

OBS spisning efter filmen.

Døren åbnes kl. 17.00, hvor vi byder på en forfriskning.

Kl. 17.30  Film

Kl. 19.30 Forret + hovedret serveres i Café og foyer ekskl. drikkevarer. Kr. 275,-

BILLETTER KAN IKKE RESERVERES KUN KØBES.

BEMÆRK: Købte billetter refunderes ikke!

Bordbestilling - Ring til caféen tlf. 59 31 51 46

Forret: Croket af and med syltede rødløg, puré og urter.

Hovedret: Spoleben med BBQ, marineret kål og pommes hasselback med kryddersmør.

En danske feel-good drama 'En helt almindelig familie' handler om en lille forstandsfamilie, hvis liv bliver totalt vendt på hovedet, da faderen vælger at skifte køn.

Thomas bliver til Agnete. Men hvad gør det egentlig ved den fodboldglade familie? Især den 11-årige datter Emma har svært ved at acceptere den drastiske ændring.

I hovedrollen ses Mikkel Boe Følsgaard, der gennemgår en imponerende transformation til kvinde.

Malou Reymann får sin spillefilmsdebut som instruktør, men har tidligere bl.a. medvirket som skuespiller i Se min kjole.

Historien er baseret på instruktørens egen barndom, hvor hendes far skiftede køn - og med den stærke fortælling i bagagen, får hun i filmen altså lejlighed til at reflektere over vores syn på kernefamilier og normalitetsbegrebet. (copyright: kino.dk)

 

En helt almindelig familie

Plakat for filmen En helt almindelig familie

Onsdag d. 05.02.2020

  • 17:30- Sal 1
    Billetter

    Livsnyderaften - Forpremiere - "En helt almindelig familie" - En helt fantastisk dansk drama/familiefilm - en film I ikke må gå glip af. Onsdag 5/2-20 - OBS spisning efter filmen. Døren åbnes kl. 17.00, hvor vi byder på en forfriskning. Kl. 17.30 Film Kl. 19.30 Forret + hovedret serveres i Café og foyer ekskl. drikkevarer. Kr. 275,- BILLETTER KAN IKKE RESERVERES KUN KØBES. BEMÆRK: Købte billetter refunderes ikke! Bordbestilling - Ring til caféen tlf. 59 31 51 46 Forret: Croket af and med syltede rødløg, puré og urter. Hovedret: Spoleben med BBQ, marineret kål og pommes hasselback med kryddersmør.

Emma på 11 er vokset op i en helt “almindelig” familie. Men da det viser sig at Emmas far, Thomas, er transkønnet vender det op og ned på alting. Både far og datter kæmper for at holde fast i alt det, de havde sammen, mens de samtidig må acceptere, at alting er anderledes nu. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig lide fodbold? Og kan man overhovedet være far, når man er en kvinde?
Kilde: Nordisk Film

Længde: 1:33
Instruktør: Malou Reymann
Skuespillere: Hadewych Minis, Mikkel Boe Følsgaard, Kaya Toft Loholt, Rigmor Ranthe
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år