Kulturhuset Vig Bio

Hele Odsherreds biograf

Livsnyderaften

Forpremiere - Fredag den 1. november fra kl. 16.45

Vi indleder vores nye Livsnydersæson med den fantastiske tyske film Flugten fra Østtyskland som en hyldest til Murens Fald 9.11.89.

I bliver tryllebundet fra første til sidste billede på lærredet. Og vi er stolte over at have fået lov til at vise den en hel uge inden Danmarkspremieren 7.11.

Samtidigt får Frederik Glisbo sin debut som caféens nye forpagter. Frederik bobler af energi og forventning til at byde alle Vig Bios gæster varmt velkommen.

Bordreservation kan desværre ikke modtages denne aften, men vi vil placere jer i henhold til antal købte billetter.

På gensyn den 1. november i Café Vig Bio hvor vi sædvanen tro starter med en forfriskning før vi går ind og ser filmen og herefter spiser i caféen. Der spilles en film kl. 19.30 efter denne, så foyer og café vil syde af liv og glade biografgæster.

Døren åbnes kl. 16.30, hvor vi byder på en velkomstdrik.

Kl. 17.00 Film.

Kl. 19.30 Forret Laksetatar med estragonmayo og friske urter, hovedret Kylling ballotine hertil klassisk ratatouille og sauce serveres i Café og foyer ekskl. drikkevarer. Kr. 275,-

BILLETTER KAN IKKE RESERVERES KUN KØBES.

BEMÆRK: Købte billetter refunderes ikke!

Flugten fra Østtyskland

Plakat for filmen Flugten fra Østtyskland

Fredag d. 01.11.2019

  • 17:00- Sal 1
    Billetter

    Livsnyderaften - Forpremiere - Vi indleder vores nye Livsnydersæson med den fantastiske tyske film Flugten fra Østtyskland som en hyldest til Murens Fald 9.11.89. I bliver tryllebundet fra første til sidste billede på lærredet. Og vi er stolte over at have fået lov til at vise den en hel uge inden Danmarkspremieren 7.11. Samtidigt får Frederik Glisbo sin debut som caféens nye forpagter. Frederik bobler af energi og forventning til at byde alle Vig Bios gæster varmt velkommen. Bordreservation kan desværre ikke modtages denne aften, men vi vil placere jer i henhold til antal købte billetter. På gensyn den 1. november i Café Vig Bio hvor vi sædvanen tro starter med en forfriskning før vi går ind og ser filmen og herefter spiser i caféen. Der spilles en film kl. 19.30 efter denne, så foyer og café vil syde af liv og glade biografgæster. Døren åbnes kl. 16.30, hvor vi byder på en velkomstdrik. Kl. 17.00 Film. Kl. 19.30 Forret Laksetatar med estragonmayo og friske urter, hovedret Kylling ballotine hertil klassisk ratatouille og sauce serveres i Café og foyer ekskl. drikkevarer. Kr. 275,- BILLETTER KAN IKKE RESERVERES KUN KØBES. BEMÆRK: Købte billetter refunderes ikke!

Dette er den sande historie om de østtyske familier Strelzyk og Wetzel, som i september 1979 trak overskrifter verden over.
I al hemmelighed arbejdede de i lang tid på at konstruere deres egen luftballon, som skulle gøre det muligt for dem at flygte fra det østtyske diktatur til friheden i vest. En farlig og vovet plan, hvor både forberedelserne og selve flugten, bragte de impliceredes liv i fare i en stat, hvor sikkerhedstjenesten Stasi havde informanter placeret alle steder. Og da netop Stasi kommer på sporet af gruppen og deres plan, bliver familiernes flugt en kamp mod uret, hvor hvert sekund tæller…

FLUGTEN FRA ØSTTYSKLAND er en endeløst spændende film holdt i en fantastisk 70’er-atmosfære, som øjeblikkeligt gjorde den til en gigantisk succes i hjemlandet Tyskland, hvor den indtil nu er blevet set af mere end en million biografgængere.

Den velkendte historie har tidligere dannet grundlag for adskillige dokumentarfilm, samt den amerikanske spillefilm ”Vi skal over i nat” fra 1982 med John Hurt og Jane Alexander.

Længde: 2:06
Instruktør: Michael Herbig
Skuespillere: David Kross, Friedrich Mücke, Karoline Schuch
Censur: Tilladt for børn over 11 år