VELKOMMEN TIL OPERABIO I VIG BIO

SÆSON 2023-24

Så er vi klar med The Metropolitan Opera sæson 2023-24 med en ny svensk distributør Folkets Hus och Parker.  I alt ni fastbookede opera transmissioner, hvoraf tre af dem er The Met Premierer og seks revivals.  Herudover satser vi på en klassisk festlig udgave af Tryllefløjten fra 2006, som vi vil sætte på den 31. december om formiddagen som optakt til en festlig nytårsaften, hvor vi efter forestillingen byder på et glas bobler og ønsker hinanden Godt Nytår.

Vi starter sæsonen med Jake Heggie’s Dead Man Walking søndag 26. november efterfulgt af Anthony Davis’s X The Life and Times of Malcolm X søndag 10. december – begge dage som vanlig kl. 10.30.  Herefter følger Nabucco, Carmen, La Forza del Destino, Roméo et Juliette, La Rondine, Madama Butterfly.   

Og så satser vi også på at overtale Frederik i BistroF til at servere sin lækre Operaplatte, så vi kan sidde og efterhygge med operasnak.  Det vil nok kræve min. 10 bestillinger pr. gang.  Men den 26. november lover Frederik en platte måske med lidt julelækkerier, da julefrokosttiden så er startet op!

På snarligt gensyn og med mange forventningsfulde operahilsner

Bente

OPERAPROGRAM 2023/24 - KLIK HER